Recruitment služby na míru


 Mentoring

Chcete se mnou probrat vaší inzerci, oslovování kandidátů, videa a další recruitment tasky? Ráda poradím a hlavně namotivuji do dalších nových výzev, které nás v recruitmentu čekají. Pomůžu vymyslet správnou strategii, napsat poutavé oslovení či inzerát.

Je důležtié pracovat na vašem sebevědomí, duševní i fyzické kondici. Když je člověk spokojený sám se sebou, dosahuje lepších výsledků nejen v práci ale i v osobním životě.

Pokud jste z jiného oboru a potřebujete probrat Vaší kariéru, jak napsat životopis či motivační dopis, můžeme se spolu zaměřit na to, jak uspět u pohovoru.  

Více ve videu:


Cena: 1 000 Kč bez DPH/hodina, 

V případě zájmu piště na zdenka.krejcik@gmail.com


Sestavení pracovního inzerátu

Chcete vytvořit pracovní inzerát na míru? Aby na první pohled zaujal a řekl kandidátům nikoli co nabízíte, ale co ze spolupráce můžou získat? Protože to je přeci zajímá!

Inzerát je reklamní text, který vyžaduje porozumění cílové skupiny. Podívejte se na mé inzeráty a pokud chcete, aby ty vaše vypadaly podobně, ozvěte se!

Více ve článku "Jak napsat poutavý inzerát"https://krejcikova.blogspot.com/2020/08/jak-napsat-poutavy-pracovni-inzerat.html

 

Podmínky: Rozhovor s hiring managerem a ideálě seniorním kolegou z týmu.

Cena: 2 000 Kč bez DPH

V případě zájmu piště na zdenka.krejcik@gmail.com



Komentáře

  1. Já bych se možná zastavil u toho, že spousta firem dnes, v roce 2022, neumí napsat poutavý inzerát. Já chápu, že čím více informací do inzerátu napíšou, tím více se ho budou muset pak držet. Ale nenapsat do inzerátu v současné době mzdu anebo psát mzdu ve smyslu od 20 000 do 40 000 Kč, tak to je pak opravdu zcestné. To se nedivím, že spoustu lidí zaujme spíše praca Kraków a odcházejí pracovat do zahraničí. ;-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat